Lång men bra dag..

Gick hemifrån klockan 10.00 och kom hem klockan 00.45. Det har minst sagt gått i ett.
Möte med banken, möte med Figge, försäljning av huset, champagne med köparna på Grand Hotell. Middag med kompisar på Zink. GOTT!
Länge sedan jag var där..

image
Folk, journalister, turister, poliser och avspärrningar. Det märks att det är något på gång i Stockholm. I morgon blir det då äntligen av, bröllopet mellan prinsen och en tvättäkta flicka folket. Inte vilken tjej som helst utan en fd dokusåpadeltagare, baddräktsmodell och med tatuering. Nu däremot en engagerad ung kvinna som arbetar och brinner för sitt projekt att hjälpa barn i Sydafrika. En rätt stor förändring. Har aldrig träffat henne men hon ger ett synnerligen trevligt och fint intryck. Tur att allt går framåt, för 10 år sedan hade det bröllop som går av stapeln i morgon varit en omöjlighet.

image
Efter det genomförda köpet gick jag tillsammans med köparna och delade en flaska champagne för att fira deras köp. De var så glada och det känns så rätt att sälja till dem. Fick använda all ”charm” jag kunde uppbåda för att säkerställa ett bord i Cadierbaren. När vi bestämde att vi skulle gå och ta ett glas champagne gemensamt där när vi sågs i tisdags hade jag inte en tanke på något bröllop.. Typ alla inresta gäster bor ju där och det var avspärrningar och massor av folk. Men vi fick vårt bord och det var uppdukat Z& klart när vi kom. Hade en trevlig pratstund innan de ivrigt skulle bege sig ut till sitt nya hus..

image
Det vimlade minst sagt av folk på Banergatan och Valhallavägen när jag kom hem. Lika kaotiskt som kring Grand Hotel. Varför? Summerburst på Stadion hade precis slutat.
Så mycket folk över över allt och rörigt i trafiken. Längtar efter lugnet i Marbella:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.