Grand Glow

image
Har aldrig varit med om en sådan ansiktsbehandling i hela mitt liv. Mitt ansikte känns 10 år yngre och under hela behandlingen kändes det verkligen hur den ”jobbade” in i hyn. Till alla som har möjlighet säger jag bara: Gör den ansiktsbehandlingen.

Var ju orolig att det skulle vara kaos på Grand Hotel men fram till nu har det varit väldigt lugnt. Ätit en omelette och druckit Sprite och inväntar till det är dags att ge sig av till stationen..

image
Hoppa på X2000 mot Göteborg och kvällens Diggiloo på Trädgårdsföreningen. Hoppas det blir en fin kväll och så länge vi slipper regn är jag nöjd. Ska bli kul att se vad Hans Marklund gjort med konceptet Diggiloo:)

Känner mig helt lugn och avkopplad efter den där ansiktsbehandlingen. Bara sitter här och kopplar av, så skönt. Sedan tre timmar på tåget som jag också tänker använda till avkoppling. Köper väl med mig någon skvaller tidning och bara är på på tåget:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.