Morgondagen..

..kommer bli minst lika hektisk som övriga dagar här i Stockholm. Börjar med möte med banken, sedan möte med Figge för att sedan genomföra försäljningen av det underbara lilla skärgårdshuset. Efter påskrift, överföring av pengar etc har vi bestämt att vi ska gå till Cadierbaren allihop inklusive mäklaren & ta ett glas champagne. Sedan snabbt hem & ta en dusch och byta till kvällens ”outfit”

Pre-dinner drink i Cadierbaren klockan 18.00 och sedan middag på Zink med två vänner.
Får ta det lugnt med champagnen ska ju på ansiktsbehandling lördag fm och sedan direkt till tåget mot Göteborg & Diggiloo premiären.
Lär nog bli ett glas champagne efter premiären oxå misstänker jag. Det har i alla fall jag & Hans Marklund planerat..

Sedan mina kära vänner är det följande som gäller from tisdag (måndag = flygdag)
image
Nu ska jag ha semester! Visst kommer jag vara tillgänglig och om en vecka eller så jobba någon timme per dag (maxgräns 2) för i år ska det minsann bli semester på riktigt!

image
Samla kraft, leva i nuet och få inspiration till hösten och allt som ligger framåt. Jag kan knappt tro det är sant att jag äntligen är i kapp och kommer kunna unna mig långa lata lediga dagar. LYCKA!

Sedan kommer jag så klart bli rastlös efter ett tag men det är ju inte direkt så att det inte kommer rulla in nya saker man behöver ta tag i. Så risken att jag ska bli uttråkad är nog rätt så obefintlig..

Nu ljudbok en stund sedan SOVA ☁️☁️

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.