Happy Wednesday..

Sovit gott och till ca 09.00. Ska strax börja förbereda mig för dagens första aktivitet. I onsdag är det inga arbetsmöten utan bara roliga träffar med vänner:)

image
Först ut Josefine & Klas, lunch & champagne bara för att.. Är så glad att jag på invigningen av Fredriksborg träffade Josefine. Vi hittade varandra och har verkligen så kul och trevligt när vi ses. Skrattar alltid jättemycket = bra för hälsan. Klas, hennes man har jag lärt känna på vägen och i dag ska det bli så kul att träffa dem igen!

Efter det tänkte jag hinna med en sväng till NK och hitta organisatören i mitt liv. Viktigt Viktigt..

Sedan träff med fina Paulina, alias Förvaringsdrottningen, om det nu inte strular till sig med barnvakt. Men då kan jag ju å andra sidan åka hem till henne en sväng. Det har hänt så mycket som hon vill berätta om så det kan jag bara inte missa att höra om:)

image
Sedan vid åtta-tiden är det dags att träffa Cissi D, överlämna solfjädern hon köpte till sin dotter Tyra men glömde kvar i Marbella. Men självklart hänger vi någon timme och pratar oxå – kommer ju dröja ett tag innan vi ses igen..

Nu mot dusch & mirakelväskan!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.