Champagne, vänner & organisera

image
Grymt bra start på dagens träffar.. Lunch med Pol Roger champagne i 3,5 timme med Josefine & Klas. Pratade om allt som hänt sedan vi sågs senast. Dom var ju i Thailand i tre månader och kom hem precis när jag åkte ner till Marbella så vi hade en hel del att ”catch up”
Mycket spännande på gång och även roliga saker som kom ut genom mötet så det var både trevligt och konstruktivt.

Sedan blev dags för dem att bege sig iväg i taxi för att hämta barnen på dagis. Själv gjorde jag det som var uppsatt som viktigt viktigt på agendan nämligen gick och köpte Organisatören som ska hjälpa mig till ett enklare liv:) Just nu sitter jag på ett nytt ”fik” på NK och tar en Ramlösa och ska strax bege mig tillbaka till Cadierbaren. Träff med Paulina står först på programmet. Så spännande det ska bli att höra om allt som hänt sedan vi sågs senast. Var väl i februari eller så. Tiden går ju så galet fort.

Kom på för en stund sedan att jag missat Tyras solfjäder. Men det är löst, så den kommer vara med i Cissis bagage till Åre och barnen i morgon.

Nu vidare.. En bra dag i Stockholm det här:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.