Måste bara dela med mig..

image
.. några bilder från Fredriksborg så här i syrenernas tid.. Det är slutspurt nu på att få alla detaljer klara i de nya hotellrummen. På torsdag har vi två konferenser och i helgen riktigt bra bokat så dags att öppna upp de nys rummen för gäster..

image
Ackes rum, det gamla köket. Nu med pärlspont och den gamla vedspisen kvar. Färgerna går i vitt och blått och i badrummet finns ett badkar på lejontasssar. I fönstret står en gammal dosa Ettsns snus & en flaska ”brännvin” Roslags Acke (min mormors bror och som varit som min morfar) i ett nötskal.
image
Jag riktigt känner skärgårdsromantiken i hela rummets atmosfär.

image
Knut, mormors andra bror – Annika håller på för fullt med detaljerna och här kommer det stå en snidad trägubbe som Knut gjorde under någon av alla de timmar han tillbringade i sin tillflyktsort. Alltid med rutig skjorta & gärna ett par snickarbyxor satt han där täljde. Många gubbar blev det och jag är glad över att pappa har en kvsr dom nu kommer stå här och trivas. Det skulle Knut gillat.

image
Astrids rum, med ett fint svartvitt foto av Astrid i egen hög person. Såklart oxå en skrivplats. Vem vet, kanske det skrivs en ny Pippi Långstrump liknande bok här någon gång..

image
Något vi saknat, ett rum man kan ”hänga” i – inte stort men det är inte det väsentliga. Det viktiga är att det nu, utöver Orangeriet, finns ett rum att hänga i tillsammans, eller för dig själv & ta en kopp te och läsa en brs bok..

Sist och så otroligt viktigt – bryggan och båtplatserna!
image
Som vi längtar efter dem – nu är de äntligen verklighet. Fredriksborg har fått sina första egna båtplatser och en trappa upp till hotellet. Så varmt välkomna i sommar båtfolk!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.