Bag lady..

image
I dag har jag sett ut som en tvättäkta bag lady. Totalt felklädd med flera lager kläder livrädd smitta ner någon. Det där med Carinos sjukdom inte kunde överföras på människor visade sig inte vars sant. Fullt med smp sår och ett stort öppet sår på benet när jag vaknade i morse. Var ju tvungen att gå på mötet med Fadtighetsverket som för övrigt gick bra. Vågade inte krama någon eller ta någon i hand. Var livrädd för att jsg drabbats av loppor eller skabb. Så direkt till läksre efter mötet. Tre timmar senare vet jag att jag har en hudinfektion, överförd från Carino.
De gick igenom alla sår och rengjorde och la något förband om det otäcks öppnade och varande såret på benet som är rätt stort. Positivt är att detta inte smittar mönnisksvyill människa utan bara i vidsa fall från djur till människa. Har nog gjort fler läkarbesök den senaste månaden än vad jag gjort de senaste 25 åren tillsammans. Hoppas nu bara penicillinet jag ska äta tre gånger om dagen inte är ett sådant man mår illa av..

image
Efter läkarbesöket snabbt vidare för att skriva köpekontraktet på det fina lilla nyrenoverade huset i Bullerbyn. Slutköp sker på fredag klockan 14.00. Jag vet hur bra de kommer att trivas i det fina lilla huset, der går ju bara inte att göra något annat..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.