Tradition

image
Traditioner, i alla fall vissa, är till för att hållas. Sitter med andra ord med mitt glas champagne på flygplatsen och ska strax gå till gaten. Rad 13. Tur det inte var 3 för av någon anledning är jag otroligt skrockfull när det just siffran tre. Köper aldrig tre av tex någon blomma, då får det bli två eller fyra osv. Knäpp? Antagligen.

image
Förutom då Diggiloo och resan till Göteborg på lördag så ska jag ringa Åsa på 2E och beställa biljetter till hösten och få en riktig vitaminkick av Tessan, Andreas och alla på scenen i Discodefenders:) Vi har gjort en barter deal = jättebra för båda parter..

image
Hoppas det blir en lugn & stabil flight. Älskar ju inte att flyga men väjer mig eftersom jag flyger så mycket. Traditionen med ett glas champagne innan avviker jag aldrig ifrån. Bra för nerverna:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.