Back på Banergatan..

Hemma på Banergatan sedan några timmar. Upptäckte att jag bara hade tre Coca-Cola burkar i kylen. Funderade om jag skulle hushålla eller pallra mig ner till Fältan och bunkra upp när det ringer på dörren. Vilka står där om inte världens bästa Teresa & Zenon som har med sig;
image
Ett 24-pack Coca-Cola, bara så där om utifall jag inte skulle ha någon Coca-Cola hemma. Är det bara inte mer än så fint gjort? Så omtänksamma de är, inte bara i dag utan alltid.

image
I morgon kommer det bli en intensiv dag. Hämtas strax före 09.00 för att åka ut till Fredriksborg med Figge. Ska dels ha ett möte med Statens Fastighetsverk och självklart titta på våra nya, fina hotellrum & krama de som är där i morgon. Jag slits verkligen mellan viljan att vara på Fredriksborg och den underbara miljön där och livet i Marbella. Hur som helst så kommer jag den här sommaren vara mycket mer på Fredriksborg än förra året.

image
Efter mötet går färden vidare hem till Lone & Olof. Cloettas huvudägare (eller hur det nu är efter alla börsintroduktioner och sammanslagningar). För mig är de det de var på min tid Cloettas ägare. Vi har inte setts sedan Lones 70-årsdag för snart två år sedan så jag ser fram emot att träffa dem i morgon då de ska bjuda mig på lunch. Vågar man bjuda dig på lunch frågade Lone, hon har med andra ord inte koll på mina matlagningskunskaper:)

image
Sedan vidare till mäklaren för att skriva kontrakt (peppar peppar ta i trä). Köparna vill gärna ha ett snabbt tillträde, det skulle jag oxå vilja ha om jag köpte ett fritidshus i skärgården så allt ska vara klart på fredag. Förutsatt att fungerar enligt planen..

Efter det bär det av vidare till en träff i Cadierbaren och sedan lär jag nog stupa i säng..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.