Vädret & så..

image
Kollade på 10 dygns prognosen för Stockholm och det verkar ju bli rätt så hyfsat väder. Någon dag till och med jättefint väder. Har i princip packat klart och sista tvätten är i maskinen nu. Har fixat & donat som rena rama husmor her self. Lite papper som jag ska jobba med i veckan och lite annat ska ner i resväskan sedan är jag klar.

image
Det här var ett väldigt bra citat. Tror bestämt jag ska göra ett sådant kort och ha i min nya ”hålla reda på allt” organisatör. Då kommer jag kanske bättre i gång med simningen och allt det där andra som jsg bestämt mig för. Bra ide att påminna sig själv varje dag, man vill ju inte förlora varje dag precis.

image
Hippie & Indian modet fortsätter med skärp, smycken, klockor, ja typ allt. Fina klockor hur som helst till tex en vit klänning och brunbrända armar. Jsg såg häromdagen pärl-skärpen som man hade på 70-talet häromdagen. Nostalgi minst sagt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.