Sthlm nästa..

Sista dagen här, för en vecka i alla fall, i morgon vid lunch flyger jag hem till Stockholm.
Har en riktigt lugn och avslappnad dag. Efter Nyhetsmorgon, ett bad i jacuzzin. Tvättar vidare och börjar förbereda den packning jag behöver ha med mig hem. Har inte kollat väderprognosen för Stockholm den kommande veckan. Det ska jag nog göra innan jag packar kanske.. Men har å andra sidan kläder hemma i Sverige oxå så det löser sig oavsett. Jag hoppas i alla fall på vackert sommarväder såklart för då är ju Stockholm helt fantastiskt.
image

Har fått bekräftat min Grand Glow ansiktsbehandling om 60 minuter oxå så nu ska här snyggas till både kropp & själ. Ska se till att klämma in en nageltid oxå. Tyvärr är Linda i Marbella just precis när jag är hemma så naglarna får fixas av henne i Sturegallerian (som jag alltid glömmer namnet på). Eller så väntar jag till jag kommer tillbaka hit, det är nog det bästa alternativet.

image
Viktigt viktigt däremot är att hitta den där rätta organisatören för att hålla koll på alla mina grejer. Allt samlat på en plats – utom kalendern för då kommer det bli för tjockt för att vara praktiskt. Det får väl bli något Filofax liknande, här nere säljer de bara kalendrar kring årsskiftet sedan åker allt ut ur butiken. Så jag får bara inte glömma det när jag är i Stockholm.

image
Sedan ser jag såklart fram emot lite tjejhäng, champagne rally (kommer inte bli så väldigt rally aktigt när det kommer till kritan:)) och annat socialt umgänge. Ser helt enkelt fram emot att spendera lite tid i Stockholm innan jag nästa måndag flyger tillbaka med Anton i sällskap..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.