Men Karisma då..

image
Som hundägare är det, förutom hunden, ytterligare en sak som man måste komma ihåg ta med. Påsen. Den glömdes i morse och då tyckte Karisma att det perfekta stället att göra sina behov på var precis utanför Tony Blairs grind. Vet inte om hon ville ha något sagt med det men utan påse var det bara att gå vidare.. Tror inte att han är här just nu så det lär knappast vara något av de största problemen han varit med om under sitt liv.
Men oavsett Tony Blair eller Senor vad som helst så är det skämmigt att inte kunna plocka upp efter hunden. Note to self: Lägg påsarna bredvid kopplet.

image
Vaknade, för att vara mig, väldigt tidigt vid åtta-tiden. Är redan på gång med tvättmaskinen och ska hänga ut en del och tumla en del. Torkar hur snabbt som helst ute och luktar så gott när det fått hänga och torka ute.

image
Kollar på Nyhetsmorgon och såg inslaget med Sanna Lundell & Ann Söderlund. Såg Sanna i ett annat program nyligen och det är sällan jag verkligen tycker att en person verkar så klok och cool på en gång som just Sanna Lundell. Ett viktigt ämne de tar upp och delar med sig av sina erfarenheter på ett sakligt sätt vilket jag tycker är starkt. Nu dags att fortsätta tvätta medan de pratar fotboll sedan måste jag kolla in The FOOO conspirancy:) Nu stavade jag säkert fel, det får ni leva med..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.