Check & bok

image
Så här nöjd känner jag mig just nu när det gäller allt jag hunnit med den här veckan och allt småfix idag. Packningen klar, taxin beställd och passet har inte ens gått ut (går ut på tisdag).
Även om det ska bli kul att komma till Stockholm kommer jag allt sakna Marbella & framförallt Karisma under veckan som kommer.

image
Om man bortser från det där med simning och andra ta hand om sig själv saker så har jag check på ALLT som skulle vara gjort den här veckan. Typ något slags nytt rekord att gå in i en ny vecka utan att en enda To Do punkt från förra veckan hänger med till nästa = happy!

image
Nu i säng och ska sätta igång ljudboken som jag har ca en timme kvar på. Laddat ner en ny som kan lyssna på off Line, dvs även på flyget eftersom wi-fi systemet fungerar lite sisådär på Norweigan. Men viktigast av allt på flygresan i morgon är att putsa till texten av mitt bidrag till boken Boosta din business. Några mindre justeringar sen tror jag att jag är nöjd, eller i alla fall nästan. Helt nöjd ska man aldrig vara var det någon som sa någon gång. Men faktum är att jag nog inte delar den uppfattningen fullt ut..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.