Vet ni vad..

image
Svensk som jag är borde jag ju skämmas som inte nämnt vår Nationaldag med ett enda ord idag.
Men vi har ju inte riktigt lyckats uppnå Norges 17 maj nivå på nationaldagsfirande så jag hade typ glömt det om jag inte ögnat igenom Facebook nyss. Vädret verkar hur som helst ha varierat kraftigt över landet men på sina ställen har det säkert varit ett trevligt & soligt firande..

image
Utöver det borde jag oxå skämmas för att jag inte tagit till vara på alla soliga underbara dagar här och tillbringat dem i solen. Men å andra sidan så kan jag ju nu nästan säga att jag är klar och i kapp och det är nog värt mer när jag tänker efter. Hur som helst så ska jag se ut såhär när jag tittar ut över havet om några veckor. Vi får väl bortse från håret då som förvisso är och kommer förbli blont men om jag ska ha en sådan fläta får jag:
1. Skaffa en rejäl och tjock peruk
Alternativt
2. Ta världsrekord i hårförlängning och hårpåfyllning
Så vid närmare eftertanke nöjer jag mig med solbruna huden, den vita klänningen och det blonda håret. Man kan ju inte allt här i livet..

Efter alla dessa arbetstimmar och de flesta framför någon typ av skärm kräver min hy att bli omhändertagen. Har således bokat en tid för en rejäl och djuprengörande ansiktsbehandling när jag är hemma i Stockholm. Sedan är hyn redo för att bli pigg, fräsch & solbrun.

image
Ska dessutom packa ner det där serumet som ska göra underverk med mina stackars ögonfransar. Jag ska sköta om mitt hår bättre så att min frisör Jenny slipper oroa sig för att jag är till hälften troll.
Hårinpackning regelbundet.
Simning varje dag.
Promenader på stranden (dubbel nytta, motion & solbränna)
Vila, ta det lugnt, definitivt inte starta några projekt.

Nu vet ni det – nu ska jag bara se till att det händer oxå. Är ju rätt bra på att bestämma mig för vad jag ska göra men inte lika bra på att göra dem. Men det glömmer vi nu. Ingen ide att titta bakåt, det ändrar ingenting. Nu tittar jag framåt vad det gäller mina mål och löften till mig själv.. Önska mig lycka till, det lär jag behöva..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.