Projekt X

image
Ungefär såhär men inte riktigt för bilden kommer vara svartvitt kommer jag se ut i Projekt X. Projekt X är en bok som lanseras på Bokmässan i Göteborg i september och heter med huvudrubriken Boosta din business. Vi är ett gäng kvinnor som blivit utvalda att delta i det här spännande bokprojektet. Jag är både glad och stolt över att jag fått förmånen att vara med. Det är deckarförfattaren Dag Öhrlund som blivit en vän sedan historien med Sheikh som tipsade förlaget om mig. Fick träffa förlagschefen och vips så fick jag vara med. Jättekul både att få vara med och att få skriva på riktigt om ni förstår vad jag menar.
Jag älskar att skriva och det här projektet gav mersmak så man vet aldrig vad som kan komma ut av det. Men det är sedan det.
För nu ska jag först göra klart och vara i kapp med allt, vila ut och ta igen mig efter 1,5 års hårt slit. Så inga nya projekt på den närmsta tiden – garanterat!

Kom på för en kvart sedan att jag inte beställt flygbiljetter till måndag. Fanns 2 kvar.. Det kan man kalla tur så nu är det en person kvar som kommer bli grymt lycklig över att få den sista platsen. Klart man kan ta sig hem på annat sätt men direkt flighterna är ju definitivt att föredra.

Nu är det dags för mig att hitta den där felande siffran så att jag kan stänga igen bokslutet. Det sista av 14.. Är det inte värt att fira så säg.. Det som är värt ännu mer att fira är att det är det sista bokslutet jag gör, jag ska helt enkelt inte syssla med sådant. Jag tycker det är så infernaliskt tråkigt..

Men det finns mycket som jag tycker är kul och det kommer jag lägga min tid på istället..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.