Lite av varje..

image
Ikväll är det dags för premiär av årets upplaga av Diggiloo. Skulle egentligen varit där men fick inte ihop agendan. Får åka och titta nästa helg istället om nu agendan tillåter det.. Hoppas att de får en fin & härlig kväll med bra väder. Kommer väl en ”rapport” efteråt misstänker jag..

image
Själv överväger jag middag på Villa Tiberio. Det vattnas i munnen bara jag tänker på det. Maten är så jäkla god så det inte är sant. Så man kanske skulle ta och unna sig det.. Får se, det beror helt och hållet på;

image
Om jag hittar den felande siffran.. Annars lär det bli det jag kommer roa mig med hela kvällen. Har fått fotograferingen avklarad, lite andra ”have to do” saker gjorda och nu återstår det alltså bara en enda jäkla siffra. Valde att börja med de andra sakerna om jag skulle fastna i all oändlighet med den där siffran.
Ska ge mig i kast med den nu och när det är löst så tänker jag inte göra ett endaste dugg vad gäller arbete mer i dag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.