Det började ju inte så bra..

..Strax innan det var dags för Diggiloo premiären i Grebbestad fattades beslutet att ställa in. Orsak? Vädret, i form av hårda vindar. Det kan man konstatera blev så klart trist för både publik och artister och väldigt dyrt för Patrik Krall (bolagets ägare). Jag hoppas att han har någon försäkring men vet att sådana försäkringar brukar vara galet dyra. Så då får jag gå på premiären i alla fall eftersom jag kommer vara på nästa spelning i Göteborg. Tråkigt för alla hur som helst!

image
Det tog ca 1 minut att hitta den felande siffran i dag. Det felet jag letade och letade efter igår. Med nya ögon såg jag det direkt så nu är jag klar och kan sätta ett ofantligt skönt check på det. Tyckte ju då att jag var värd att gå och äta en riktigt god middag på Villa Tiberio.. Men efter lite velande fram och tillbaka så bestämde jag mig för att spara det till ett annat tillfälle. Istället något så långt i från Villa Tiberio man kan komma:
image
Pizza hemma på terassen. Inte lika gott men definitivt hög mysfaktor.
Var dessutom helt klar med veckans To Do lista så har gjort en liten lista på hushållssysslor som ska fixas i morgon och så packningen så klart. Kommer bli en lugn och avstressande söndag, så skönt!
Flyger hem 12.10 på måndag, perfekt flygtid. Det enda är att jag får hoppa över att få håret fixat som Jenny skulle gjort innan vi gick ut och tog ett glas champagne & tjejsnack. Men vi kanske kan få till en annan tid för håret under veckan..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.