Allting har sina faser..

image
Det mesta här i livet har sina olika faser. Månen tex har sina faser, krisen och sorgen har sina, grupparbeten & nya organisationer har sina. Jag kan fortsätta i oändlighet med olika typer av faser. Vi går alla igenom dem många gånger under livet med olika orsaker och sammanhang.

En väldigt vanlig utgångsfas är ilska, man är superförbannad, besviken – you name it. Brukar hålla i sig lite olika beroende på vad som varit den utlösande faktorn. Sedan lägger sig ilskan och man kommer in i en ny typ av fas. Den kan variera både från person till person liksom per situation.

I mitt fall och den här situationen så är nästa fas att vara verkligt besviken och ledsen.
Men nog om det, det kommer snart en ny fas. Men känslan av att någon man litat på så otroligt mycket agerar på ett sätt man aldrig kunnat tro om den personen är ledsamt. Så enkelt är det.
Men något jag alltid satt högt på min livsagenda är ärlighet och rättvisa oavsett vad det gäller och det tänker jag inte ändra på oavsett vilken fas jag befinner mig i.

image
Nu tänker jag glömma alla faser och ta ett dopp i jacuzzin. Därefter är det jakt som gäller..
Inte på djur utan på den där förbannade felande siffran.. Ej att förglömma fotograferingen.. Hjälp!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.