Man ska inte ropa hej..

image
..förrän något är påskrivet när det gäller fastigheter. Men om allt går som muntligen överenskommet så skriver vi på tisdag så visningen är inställd.. Håll nu alla tummar så att det går bra, vi blir glada & familjen som ska flytta in får en ljuvlig skärgårdspärla.
De kommer definitivt att trivas det tvekar jag inte en sekund på.

image
Måste med andra ord verkligen komma ihåg att boka flygbiljetter och tro det eller ej.. Ett nytt tillfälligt pass när jag landar. Det går ut den 9/6 och är då ogiltigt vid försäljningen. Tror att det där med rosa tillfälliga pass kommer bli the history of my life. Helt otroligt att jag inte kan få till det och skaffa ett pass. Hur svårt kan det vara?

image
Fotograferas ska jag göra i dag oxå, usch.. Men som jag skrev så får jag tänka på alla fina vänner och inte tänka på kameran och att jag hatar att bli fotograferad. Den ska vara svart/vit det är i alla fall ett plus (tror jag). Kan hända att jag blir så modig att jag visar er det här.. Man ska överkomma sina fobier har jag hört. Utöver då just fotografering har jag en fobi till; Grodor.
Men den fobin tänker jag inte ens försöka överkomma, tror det är en omöjlighet..

Kram

2 reaktioner på ”Man ska inte ropa hej..”

  1. Du har ingen dålig attityd käre Bengt utan helt rätt. Jag har bara en enda ursäkt.. Eftersom mitt ordinarie pass gått ut måste jag ha med mig min pappa alternativt min man som kan intyga att jag är jag. Vi har haft extremt dålig timing på att befinna oss på samma ort (två av oss) samtidigt. Ditt meddelande var det bästa jag kunde få för jag drabbades nu av digital panik. Mitt tillfälliga pass gick ut i dag . Jag åker ner på måndag. Var är min man och min pappa? I Marbella. Måste omgående kolla upp om en syster kan ”duga” annars blir det inte lätt att lösa ens ett tillfälligt pass.. Men vi kan väl som sammanfattning konstatera att det uppenbarligen är lika svårt för mig att ordna ett pass som en krånglande dator – då förstår du precis Bengt:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.