Lyckligt lottad..

image
Ni vet hur vi ofta är.. Sådär lite allmänt gnälliga över än det ena än det andra. Vädret som vi alla svenskar är helt fixerade vid, är det inte en dålig sommar så är det för varmt osv. Det tar för lång tid i kassan på ICA eller vad det nu kan vara som vi retar upp oss på. Satt en stund och tittade ut över havet och stjärnorna på himlen (bara att kunna göra det gör en verkligen lyckligt lottad) och tänkte på att jag om några dagar åker hem till Sverige för en vecka där. Sedan flyger jag ner med min älskade systerson Anton som ska hänga med sin moster en dryg vecka i Marbella som start på sommarlovet. Det är oxå lycka att ha både honom och andra fina barn i ens närhet.

image
Har oxå blivit alldeles varm i hjärtat och glad över alla som vill träffa mig när jag är hemma den där veckan. Har fullt sjå att få ihop agendan. Det betyder verkligen så mycket med att ha riktiga vänner så till er alla Tack för att ni finns i mitt liv (även alla ni som jag inte kommer träffa nästa vecka:)).

image
Innan jag åker hem måste jag få till de justeringar (så tacksam över att de är färre än jag trodde) och sen måste jag göra något som jag verkligen inte tycker om; fotograferas. Men när jag blir fotograferad så ska jag tänka på hur lyckligt lottad jag är på många sätt och inte på att jag hatar att bli fotograferad. Då kanske bilden till och med kan bli bra:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.