250 knyck..

image
I dag har det verkligen gått i 250 knyck med saker som hänt och saker som tagits tag i. Klockan är 18.00 och jag har inte hunnit med en enda blogg. Ännu värre är väl att jag dessutom inte heller hunnit få något i magen. Resultat: trött & hungrig. Får ge mig iväg och få något i magen och gå och lägga mig tidigare än tidigt..

image
Lär vara väldigt ensamt på restaurangen för det absolut ingen utom möjligen någon skandinavisk pensionär som äter vid den här tiden. Men vad gör det? Mitt enda syfte är att bli mätt..
Får bli något enkelt, huvudsaken är att hungern försvinner och laga mat är jag för trött för.

Får återkomma när magen är ”tillfredsställd”

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.