Vad ska man säga..

image
En del människor drar sig absolut inte för någonting. Helt utan skrupler ljuger de ohämmat. En vit lögn kan väl passera men grova lögner och påståenden betackar jag mig för. Gör man så är man inte vatten värd i mina ögon och det finns inte en chans att jag låter det passera när man medvetet försöker sko sig på andra och vägra göra rätt för sig. Då blir jag en tiger, en aggressiv sådan.
Med det menat att jag inte backar en millimeter och driver det så långt jag kan. Rätt ska vara rätt.
Energi tar det oxå och tid..

image
Får tänka på något trevligare istället så jag blir på bättre humör. Kan inte låta dessa människor ta mer energi utan istället fokusera på To Do listan och tänka på alla fina, snälla omtänksamma människor som finns istället. Så får det andra ha sin gång med i första hand advokaternas hjälp.

Har varit några och tittat på huset och de verkar minst sagt intresserade så det lovar gott inför söndagens visning. Peppar Peppar ta i trä..

image
Åker inte till Grebbestad på Diggiloo premiären. Blir för krångligt och tar för mycket tid. Åker till Göteborgs spelningen veckan därpå istället. Mycket effektivare helt enkelt även om en premiär alltid är just en premiär..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.