Stackars Carino..

image
Ja, inte var han frisk inte lille Carino. Så nu måste han gå på antibiotika, få några injektioner som jag inte riktigt förstod vad det var en gång var 20:e dag med start på torsdag och sedan tre gånger. Som om det inte vore nog måste han bo ”isolerad”. Har ju inte hunnit få honom rumsren så nu får han bo alldeles för sig själv i gästbadrummet. Jag kan så klart gå in och hålla honom sällskap då och då men han får inte träffa Karisma.
Så i morgon i väg till veterinären med Karisma bara för att kolla att hon inte blivit smittad.

image
Skulle inte ha något emot en leverans av sådana här Happy pills – lite mycket nu:)
Men man får se det från the bright side – har fått massor gjort, listan kortas ner för varje dag. Det jag däremot skäms över är att jag fortfarande inte kommit i gång med simningen som jag lovat mig själv att komma i gång med senast i måndags. Jag är lika vit som när jag kom hit men det är det å andra sidan värt jämfört med alternativet att ha en superlång lista kvar och bruna ben.

Nu dags att få i sig lite mat..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.