Lille Carino..

image
Den lille söta krabaten Carino måste iväg till veterinären.. Han verkar inte må helt bra och dessutom kliar han sig mer än vad som anses normalt. Lucia hjälper mig och hämtar honom vid 18-tiden så får vi se vad de säger. Cynthia, städerskan tycker att jag ska ge bort honom och bara ha Karisma för han verkar inte vara bra påstår hon. Det var väl kanske inte så där väldigt klokt och genomtänkt att köpa en hund på det sättet vi gjorde. Men om man bortser ifrån att han inte verkar må helt bra så är det absolut inget fel på hans psyke eller så. Dessutom tycker jag, som förvisso, inte är någon hundexpert att Karisma bryr sig otroligt mycket om sin lillebror och de leker och busar mest hela tiden. Jag får lämna rapport ikväll..

image
Jag fick hur som helst klart den där Årsredovisningen igår. Så nu kan man sätta check på det. Ska skriva ihop kallelse och agenda nu och skicka iväg innan helgen till föreningsmötet den 13/6. Apropå hus och så – nästan 2 500 visningar för nån timme sedan. På mindre än två dygn.. Ska bli spännande att se vad de som kommer ikväll tycker & säger..

image
Här är mitt eget lilla hus på udden strax intill, taget i går i ett strilande regn. Trots det så tycker jag att det ser så gulligt ut där det ligger & får nästan lite hemlängtan till Sverige & Stockholms skärgård..
Inte minst till Fredriksborg..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.