Tvåtusentrettioåtta..

image
I går kväll la mäklaren upp det röda huset precis intill vattnet där vi ska ha visning på söndag. I kväll 22.30 dvs ca ett dygn efter har det varit 2 038 visningar på Hemnet, vi får hoppas att det är ett gott tecken ✊✊
Alltid så nervöst inför visningar.. Kommer några och ska titta redan i morgon kväll..

image
Kort visit intill Gamla Stan. Hämtade en present Cissi köpt till sin dotter Tyra men som hon glömde i affären:) Nu är den hur sim helst hämtad och får åka med mig till Stockholm i stället. Sedan middag på Casa En riktig bra Italiensk restaurang som kan rekommenderas om ni hamnar i Marbella någon gåg. Det borde ni göra, för här är verkligen underbart. Läste förresten att Marbella låg på plats 1 av semesterställen svenskarna skulle vilja åka till i sommar. Not surprised:)

image
Avslutade middagen med en cappuccino, gäller att hålla sig pigg ett tag till. Kom nämligen på att det kan vara rätt bra att ha årsredovisningen för 2014 klar till eventuella intresserade spekulanter. Det är ju Sveriges minsta BRF som det huset är med i. Fem hus och vi kallar det för Bullerbyn eftersom alla hus är röda med vita knutar. Det står till och med i stadgarna att husen måste se ut så..

22.58: 2 107 visningar!!

Nu köra årsredovisningen, men den går snabbt!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.