Måste organisera NU!

image
Första dagen på en ny månad, vad kan passa bättre än att ta i tu med det där organisations behovet? Kommer ge mig inre frid. Jämt när jag behöver det så har jag glömt visitkorten, kvitton till redovisning är både här och där. Ja, ni fattar. Mot El Corte Ingles och inköp av:
image
Min nya magiska ”håll i ordning på allt” förvaringskalender eller vad man nu ska kalla det. Plats för mina visitkort, mina To Do listor, kvitton som ska redovisas etc.
Översiktskslender över hela året ska jag kanske kunna klämma in oxå. Måtte jag bara hitta det jag nu har för ögonen. Utöver det ett litet smalt pennfodral och ett liknande som ska fungera som Rescue kit för det absolut nödvändigaste make up prylarna när man är ute på vift. Jag riktigt känner hur mycket enklare allt kommer bli = Lycka

image
När jag är i Stockholm bara måste jag hinna till Fotografiska och köpa 2 bilder som ska pryda varsin vägg i arbetsrummet här i Marbella. Men det är sedan, nu är det organisation – Mot El Corte Ingles!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.