Det blir inte alltid som man tänkt sig..

image
Jag hittade inte den, ni vet just den, som jag såg framför mig skulle organisera hela mitt liv. Fick bli en alternativ lösning som får ”duga” tills jag hittar den rätta.. Inte dyr, ca 120:- så det är ok att byta ut sedan när man springer på den rätta. Tror jag kommer göra det i Stockholm. Däremot hittade jag det nya fina pennfodralet och det till mitt Rescue kit. Det gjorde Karisma & Carino oxå så en vild jakt föregicks innan de hann tugga sönder dem eller delar av dem.

image
Ska hur som helst skapa ordning med det som köptes i dag & det kommer bli bra nog. Då kommer jag att vara ”Alltid redo” och slippa konstatera att jag för femtioelfte gången missat att få med mig visitkort eller att jag inte behöver tre par solglasögon och allt annat som händer mig dagligen.

image
På söndag är det husvisning. Spännande. Hoppas verkligen att det för en gång skull är fint väder i Stockholm. Verkar ju minst sagt ha varit lite si och så med den saken den här våren. Det är ju världens skillnad att visa ett sjöställe en solig försommardag jämfört med regntunga skyar, grå himmel & regn. Bara att sätta igång och be till Vädergudarna och alla andra gudar som finns att det blir strålande sol och massor av människor som vill köpa det..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.