Ta till vara på tiden..

image
Mors dag. Många familjer som träffas och firar mamma. Middag, presenter och gemenskap.
Men inte alla, en del går med blommor till en kyrkogård. Själv gör jag ingetdera. Jag saknar. Saknar min helt underbara mamma. Ångrar. Ångrar att jag jobbade så mycket och hade så mycket annat för mig att jag träffade henne för sällan. Inte jättesällan men mindre än jag önskar att jag gjort, nu när det är för sent. Men minnas kan jag och det gör jag. Med värme och kärlek. Hon har sitt rum på Fredriksborg: Anita. De allra flestas favorit rum. Tack mamma för att du var den du var och för alla minnen jag med värme bär med mig, varje dag.

Saknaden kan även vara väldigt stor efter ett djur. Min älskade Sigge som levde vid min sida i över 18 år. Inte som andra katter, social och ville alltid vara med. Ingen katt kan någonsin ersätta honom så det fick därför bli en hund när längtan efter ett husdjur och saknaden av Sigge var så stor. Därför var det sjävklart att även Sigge skulle hedras med sitt eget rum på Fredriksborg.
image
Sigge som älskade skärgården. Som nu vilar på en plats intill havet men lever kvar i sitt rum på Fredriksborg.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.