Stilrent vs färgstarkt..

Oftast så är jag vad man nog skulle säga väldigt stilren när det kommer till inredning. Klart att jag kan blanda upp med lite färgglada kuddar och så men basen är nog så att säga väldigt skandinavisk.. När det kommer till kläder, väskor etc kan jag hoppa lite hur som helst..
image
Men så här med en massa blomkrukor och blommor i olika färger tycker jag är så mycket vackrare än stela blommor på rad i likadana krukor. Glömmer aldrig när jag sålde vårt första sommarställe till en 32-årig börsmäklare som var lite orolig över det där med att trädgården skulle ta mycket tid. Absolut inte sa ja jag och det var ju sant ur mitt perspektiv eftersom rabatter ska vara vildvuxna och romantiska helt utan perfektion.. Men han hade kanske en annan bild över just hur trädgårdar ser ut. Jag vet i alla fall att hans mamma var där ofta och länge och skötte om hans blommor. Om det var på hans eller hennes initiativ har jag ingen aning om..

image
Gillar oxå färgglada kläder och har ett extra gott öga till den ”hippie” trend som råder. Man blir ju så glad av alla dessa färger, eller hur? Förr i tiden var garderoben svart, blå och möjligen grå – nu ser den snarare ut som Beckers färgkarta.. Praktiskt, man kan klä sig efter humör varje dag:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.