Jag & handväskor..

image
Jag ser mig själv som en hyfsat strukturerad person (ja, det är många som inte delar den uppfattningen säkert). Tycker om att ha ordning och reda hemma, i garderober, på hemmakontoret mm mm. So far so good, sedan händer det något..

image
Icke obekant så älskar jag väskor. Har fler väskor än jag behöver men tycker om att anpassa väska efter tillfälle och klädsel. Det låter väl ordentligt och strukturerat. Men strukturen och ordningen i mina handväskor kan bäst beskrivas som KAOS. Jag vet inte vad det är som gör att jag alltid lyckas springa omkring med röriga handväskor. Hittar inte mobilen, inte nycklarna men en väldig massa annat som jag inte hade en aning om att jag med mig i handväskan.
Alltså dags för mig att ta itu med mitt väskproblem. Livet kommer bli lättare, garanterat.

image
Någonting sådant här skulle jag definitivt behöva. Där skulle jag kunna samla både det ena och det andra och enkelt flytta med mig när jag byter handväska. Inte lila helst dock.. Måste ju passa alla handväskor så något mer neutralt är att föredra.
Pennetui, har 2 stycken men vips så vet jag inte var de är och de innehåller massor av saker utöver just pennor och USB-minnen och sådant som gör livet lättare.

Man kan ju inte heller springa omkring med hela sminkväskan så ett litet Rescue kit måste skapas med de viktigaste sakerna som alltid hänger med oavsett handväska.

Tre enkla saker men som kommer göra stor skillnad för mig och livet med mina handväskor.
Bara att ta itu med och det redan i veckan som kommer. Här ska det bli ordning och reda på allt!

Kram

2 reaktioner på ”Jag & handväskor..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.