Blandat..

image
Det här med att vara sin egen, det absolut bästa är friheten. Att kunna jobba hur och när man vill. Samtidigt så har man alltid jobbet med sig på något sätt och tänker; jag borde..
Vissa saker går som en dans medan andra är och bara fortsätter vara ”surdegar” Bara ett par surdegar kvar så ska jag se till att arbetstiden dras ner och jobba med lite roliga saker. Inte bara jobba utan görs roliga saker och inte minst ta hand om mig själv bättre.
Tänk om det fanns en knapp;
image
som när man tryckte på den var surdegarna och tråkiga saker klara och borta.. Det vore något det.. Drömma kan man ju alltid.

image
Är hur som helst lite huslig i dag. Tvättar och grejar. Men borde ta tag i några andra grejer oxå, får bli lite senare i dag det. Eller i morgon, vi får se..

image
Sitter nu i min favoritfåtölj med ett sällskap som kan liknas vid klister. Kan inte ta ett steg utan att Carino ska vara precis intill. Stor fåtölj och liten hund, det är i alla fall ett som är säkert.

På tisdag i väg och kolla på ett hus som några vi känner ska hyra i två år. Hoppas det är så fint som det ser ut på bilderna, förbön är det bara att slå till. Då vet jag några som kommer bli väldigt glada:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.