Tror bestämt..

image
..att det blir en tur in till Gamla stsn ikväll och middag där. Ej att förglömma att kolla efter skor oxå. Kan vara skönt att slippa fixa mat hemma och dessutom komma ut lite..

image
Men just nu är jag rejält trött och slö så det får bli en liten powernap innan det är dags att börja göra sig iordning och ge sig iväg.
Ska lyssna på min ljudbok och kanske slumra till en timme eller så. Sedan är jag nog redo för både sko- och restaurangjakt..
Känner på mig att jag kommer få två kompisar med mig under min powernap. Carino sover så tätt intill att man nästan är rädd för att klämma ihjäl honom under nattsömnen. Han är ju inte direkt stor om man säger så..

image
Medan alla andra ”galningar” springer runt ett regnigt och grått Stockholm tror jag att jag går och njuter lite i stället. Ett minus bara, de kommer känna sig mycket mer nöjda med sig själv efteråt men det får jag ta igen en annan dag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.