Sigge ❤️

image
Till minnet av den finaste & mest älskade katten Sigge som funnits vid min sida i 18 år men som gick bort för ett antal månader sedan har vi döpt ett av de nya hotellrummen till Sigge. Det är rummet ni ser på bilden och i natt har vi våra första hotellgäster i just det rummet. Sigge hade älskat det och jag hoppas att våra gäster oxå gör det..
Snart är även de övriga rummen klara för att ta emot gäster:)

image
I dag fick jag ett meddelande på Fscebook från en person jag inte är vän med men vi har typ 10 ”gemensamma” vänner enligt Facebook. Hur som helst så skrev han något i stil med du är den mest attraktiva kvinna jag sett. Då undrar jag förstås först om han aldrig varit utanför dörren, är halvblind eller om han skickat fel.. Det var ju artigt skrivet som en ren komplimang (oavsett blindhet eller fel mottagare) vi har 10 gemensamma vänner. Vad gör man?
1. Negligerar
2. Skriver Tack för komplimangen
3. Skriver Tack det var snällt skrivet
Tips mottages tacksamt. Han tillhör ju inte kategorin total galning med tanke på dels våra gemensamma vänner etc. Men det känns samtidigt otroligt pinsamt att svara på det så alternativ ett är nog bäst..
Känner mig definitivt mer lik krabaten i poolen än en väldigt attraktiv kvinna.. Får börja simma i morgon i stället för på måndag som planerat (om jag får ihop det med resten som ska göras, undanflykter börjar bli en special talang).

image
Varmt är det hur som helst både inne och ute. Vår AC fungerar ju inte sedan den där ”explosionen” och jag vågar inte sova med öppen altandörr för jag såg en ödla igår. Tror inte den skulle ta kål på mig för den var väldigt liten men vill absolut inte ha den som ”sängkamrat”.. Kräsen? Absolut.

Kram

4 reaktioner på ”Sigge ❤️”

 1. Så fint Siggerummet ser ut. Ska be om det nästa gång!
  Jag negligerar den typen av personer. Kryssar på X:et. Tar inte emot. Tycker att skuggan helt faller på honom. Spelar ingen roll att ni har gemensamma bekanta. Man inleder inte så om man inte har någon form av avsikt.

  1. Klok som vanligt – jag följer ditt råd!
   Kram
   Vi kommer förresten sälja vårt Skånehus. Men eftersom det ligger 20 meter från havet och är STORT så blir det nog rätt dyrt.
   Kram

 2. Det är nog bara vissa typer av män som skickar den typen av meddelanden. Det är väl för sådana som möjligheten att blockera finns…

 3. Jag vet Bengt men blev bara så tveksam eftersom vi hade 10 gemensamma vänner.. Alla andra galningar som skriver läser jag inte ens..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.