Saturday

image
Undrens tid är ännu inte förbi.. Vaknade 07.45 helt av mig själv. Skönt, så nu snart klar för att bege mig iväg för att handla. Stora shoppingvagnen som gäller idag:) Kanske dags oxå att avslöja mitt oväntade inköp förra lördagen;
image
Ja, jag vet det var crazy men faktum är att det nu är två riktiga kompisar som hänger med mig på dagarna. Kompisar är de oxå även om det tog sisådär 24 timmar innan de accepterade varandra. Carino heter han (uttalas Carinjo).
Han såg så övergiven och sorgsen ut där han satt i sitt typ glasakvarium (fast utan vatten såklart) med 4 andra hundar i djuraffären.
Hemskt, det är ju djurplågeri att ha dem så. Är inte helt galen som tur är för då hade jag nog köpt alla ca 15 hundar som var till salu..
Nej, fullt tillräckligt med två valpar, det kan jag garantera. Men kul har dom:)

image
I dag blir det garanterat inte någon ny hundvalp inköpt utan det mest cracy som kommer köpas i dag är blommor. Jag lovar.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.