Idag kom den..

image
..feedbacken på mitt bidrag till engångs projektet X. Visste inte om jag skulle våga öppna mailet, tänk om jag skulle bli helt ”dissad”. Samlade hur som helst mod och öppnade det efter en timme eller så och i det stora hela så är jag nog nästan stolt över mig själv. Lite justeringar behövs men inte alls så mycket som jag trodde eller befarade. Skönt att kunna känna sig näst intill nöjd och stolt över sig själv:)

image
Blev en kvällstur in till stan med ett av två mål avklarade.
1. Hittade inga skor som föll mig i smaken utom ett par som självklart inte fanns i min storlek. Har nästan alltid storlek 35 i Spanien och 35,5-36 i Sverige.
2. Middag på restaurang avklarad och jag är mätt och belåten.
Varmt ute, iklädd bara en tunn tunika utan minsta antydan till att känna sig kall eller frysa.

image
Nu har jag haft min spanska telefon i ca 1,5 år. Vad händer? Jo precis som vanligt krånglar den och batteriet tar slut hela tiden osv så inget annat val för Lotus att köpa en ny till mig. Man kanske skulle slå till med en färgglad telefon, lättare att hålla i sär dem då. Ska ta och kolla upp vilka färger som finns för en sak vet jag, den ska INTE vsra rosa🐷. För övrigt en bra vecks för Lotus med 3 sålda lägenheter:)

image
Nu kolla lite på TV, med ett öga i alla fall och köra ”multitasking”. Veckoplanering och lite annat som jag tänkte få undanstökat.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.