TGIF..

image
Fredagar är det alltid något speciellt med även om jag inte har måndag-fredag jobb på bestämda tider. Sitter väl i sedan gamla tider när man hade just det. Nu är friheten total för det mesta och man jobbar när man behöver etc. Nu behöver man ju det rätt ofta men det är ändå frihet.. I kväll total slappar kväll hemma.

image
Min lösning på att kunna ha välfylld Coca-Cola ikväll funkade! Så nu är kvällen räddad, hade väl i och för sig överlevt med light & vatten men snudd på gränsfall.. Nu är hur som helst kylen fylld med Coca-Cola men däremot krävs påfyllning av både det ena och det andra.

image
Så i morgon förmiddag – mot Carrefour och storhandling. Tycker om att ha kylen välfylld och allt annat som toa- & hushållspapper, tvål, schampoo etc i lager hemma så man slipper springa och handla var och varannan dag. Behöver även köpa hem några flaskor Cava, vitt & rosé vin, man vet aldrig när man får besök. Ägg i mängder måste det oxå alltid finnas till mina omeletter, stekta ägg etc.
Lär bli många kassar att släpa på i morgon.

image
Här har vi den, min nya baddräkt som jag ska ha när jag mitt motionspass i poolen varje dag. Deadline för start = måndag. Hoppas solen skiner och det är varmt då för annars får jag jobba med karaktären..

Kram

2 reaktioner på ”TGIF..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.