Att sälja hus..

image
Oavsett om det är en villa, bostadsrätt eller fritidshus är det alltid så nervöst att sälja tycker jag. Kommer det komma någon på visningen, tänk om det ösregnar, hur mycket kommer man att få. Blir det budgivning, hur spännande är inte det.. Det brukar ju oxå vara med blandade känslor man säljer. Folk ska in i ens privata sfär och tycka och tänka (det gillar jag inte) och man ska skiljas från något som man bott i och har känslor för även om man vill sälja.

image
Den här gången är det inte så. Jag har aldrig bott i det här huset. Skulle gärna gjort men ett hus till är inte exakt vad jag behöver. I dag/kväll har det stylats för att kunna fotas och visad möblerat. Tomma hus är inget vidare stt titta på tycker jag.. Men det är ju olika, min erfarenhet är att många människor har svårt att föreställa sig hur det blir med möbler så dörför har vi valt att ta hjälp med stylingen av Kajsa.

image
Kök kan ju funka ostylat..

image

image
Men vardagsrum, sovrum etc blir ju så himla könlöst och utan känsla om det bara är vitt och tomt. Ska be grannen ta några bilder i morgon när Kajsa stylat klart så hoppas jag att man får en harmonisk känsla med lite lite sjöstuk över sig. Japp, vi får se – jag rapporterar..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.