Det närmar sig..

image
..som sagt att öppna de nya rummen i ”annexet” på Fredriksborg. På de flesta hotell som har just sidobyggnader eller annex vill alla bo i huvudbyggnaden och suckar av besvikelse om de hamnar i ”annexet”. Hos oss har jag en känsla av att det kommer bli tvärtom. Med sina egna altaner med coola utemöbler, en liten lounge inomhus och trädgårdsmöbler i trädgården så tror jag att de rummen kommer bli riktigt efterfrågade.

image
Annika jobbar för fullt med de sista detaljerna som tex de här fjärilhängsrna hon köpt in men istället för att bara spika upp dem på väggen så har hon satt dem på en bit drivved som gör att de helt plötsligt för noll kostnad blev så mycket finare. Det är verkligen detaljerna som gör skillnad på Fredriksborg plus såklart miljön och den helt underbara personalen. Åh vad jag längtar efter att få åka dit första veckan i juni..

image
Är verkligen känslan jag har för hela Fredriksborg. Det är bara så underbart, speciellt på sommaren. Men som jag sagt förr varje årstid har sin tjusning där.. Vi måste bara se till att få lite mer konferenser och lite annat så kommer det bli jättebra ur alla perspektiv.

image
Har ju varit lite si och så med arbete de senaste dagarna. Både beroende på att wifi gått i strejk och att Cissi varit här. Nu funkar wifi igen vilket är bra och Cissi har åkt vilket är tråkigt. Hur som helst så blir det en riktigt lång och effektiv arbetsdag i morgon. Har fått en del gjort idag, inboxen har gått från 179 till noll olästa mail det kan man nästan kalla en bedrift bars det men har även fått gjort en hel del annat.

För ikväll är det hur som helst färdigjobbat. Ny ljudbok nedladdad och sedan en välbehövlig skönhetssömn.. Lite nytta kan den väl göra kan man tycka. Sömnen alltså..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.