Det kommer nya..

image
..nya saker hela tiden. Tillfälliga lite glamour tatueringar till exempel. Kanske har funnits jättelänge bara jag som missat. Kanske skulle slå till med något sådant i sommar som kontrast till min allt annat än glamourösa Pippi tatuering. Men älskar den gör jag, tatueringen alltså. Men ska ta och kolla upp den andra varianten oxå, vet att Linda på Linda Vista har sådana. Har förresten köpt en baddräkt till mina simturer i poolen. Tycker om att dyka och av någon anledning åker alltid bikiniöverdelen av så baddräkt är bättre ur det perspektivet, inte för att jag drabbats av ny åldersnoja och inte tycker jag kan ha bikini. Där är jag inte ännu.. Apropå badkläder så är det verkligen något de har mycket av här och grymt snygga dessutom. Enda problemet för en tant är att de envisas med att ha så ”små” bikinibyxor på nästan allt och det gillar jag inte sådär hundra precis.. Men nu kom i alla fall en jättefin baddräkt till min räddning för ett tag.

image
Några av mina blommor har börjat sloka lite så dags att åka och köpa lite nya och att fylla på kylskåpet. På Cissis och mina shoppingrundor har vi inte direkt besökt matbutiker:) Hon har shoppat en del här, grymt snygga saker men så är hon ju grymt snygg själv oxå och kan bära upp typ allt.

image
Jag älskar verkligen att vara och bo här i Marbella. Klimatet – vi ska ha 27-28 grader och sol nu den närmsta tiden. Jag ska börja sola och simma. Livsstilen – så avslappnad och alla är så trevliga och nationaliteterna som bor här hur många som helst. Maten – så god & så billigt i matbutikerna. Jag kan hålla på en timme och rabbla om allt som gör att jag trivs så bra här. Det enda jag saknar från Sverige är familj, vänner och Fredriksborg. Men det är ju bara att åka hem då och då så var det problemet löst.. Lösningsorienterad har jag alltid varit:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.