Lite sol på nosen..

Första dagen i dag som jag tillbringat i solsängen, typ 20 minuter men ändå. En början.. Ska fortsätta i morgon och ta en timme i alla fall. Känner mig vit och eländig i största allmänhet. Skulle sätta på mig ett par svarta byxor, gick inte, på tok för små vid magen. Har gått upp i vikt och det är väl i sig ingen katastrof, men varenda kilo har lagt sig på/runt magen. Benen smala som förut och armarna oförändrade men den där magen den bara måste bort..

Den beställda wifi fixaren som skulle komma klockan 18.00 lyser med sin frånvaro. Nu får han allt ta och dyka upp så att inte hela kvällen blir ett evigt väntande på någon som inte dyker upp.. Men det är som vanligt, man får inte glömma att man är i Spanien:)

Måste börja kolla flygbiljetter hem oxå, tänkte åka typ den 4:e juni. Ner till Grebbestad den 6/6 för premiären av Diggiloo. Hur tusan tar man sig till Grebbestad om man inte har någon bil? Har ingen större lust att åka med turné gänget för de åker ju en bra bit i förväg för att repa. Jag tänkte försöka ta mig ner den 6/6 och åka hem igen den 7:e.
Så hem skulle jag teoretiskt kunna åka med turnégänget för de åker ju tillbaka till Stockholm då antar jag. Får kolla upp det oxå i morgon.

Jag börjar nu misstänka att den utlovade wifi fixaren tänker komma i morgon i stället. Just som jag skrev det så kom han, nu är det bara att hoppas att han kan fixa det oxå..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.