Hur står det till..

image
..med en del män? Inte så bra skulle man kunna anta, i alla fall inte varje dag.
Några exempel:
1. Skickar mail helt random till olika personer på Facebook som de vill knyta kontakt med. Typ alltid samma smöriga och vad de tror smickrande innehåll. Totalt pinsamt bara.
2. Ett snäpp värre: börjar skicka emojis med hjärtan och lite allt möjligt fast man inte ens vet vilka de är och än mindre intresserad av att få några meddelanden från dem
3. Ytterligare ett snäpp värre, skickar bilder på sig själva i kalsonger, badbyxor eller liknande ofta utan någon som helst text utan bara en bild
4. Den totala skäms nivån: Skickar bilder på sig själv nakna men utan att man ser ansiktet.

OK, frågan är om de har något underliggande märkligt behov av att exponera sig. Punkten 3 och 4 är väl jämföra med något av blottare som det går lös en och annan på stan. Nu kan de sitta hemma och blotta sig till höger och vänster i godan ro. Mottagaren blir lika tacksam som vid ett möte med en blottare, dvs inte alls.
Eller, är de så infernaliskt korkade att de ska tro att någon tjej tycker att det där var väl en trevlig invit. Tror bestämt att jag tar och svarar så kanske vi kan ses. Nej, jag vägrar tro att de är så korkade. Det bara måste vara något fel på dem.

Det är lite lite samma sak med profilbilder på Facebook. Men nu gäller det både killar och tjejer. Inte att de lägger upp profilbilder med sig själva nakna men det finns en hel del som lägger upp ganska så utmanande profilbilder. Inte min sak att lägga mig i men undrar bara lite stillsamt sådär varför de gör det? Dom vill antagligen visa hur snygga dom är i badbyxor eller bikini och det kan de väl få göra utan att det sitter en tant i Marbella och klagar kan man tycka..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.