Mulen söndag..

image
Mulet i dag och bara 21 grader, känner mig nästan lite dagen efter trots att jag inte drack en droppe vare sig i går eller någon annan kväll den här veckan. Är väl bara trött antar jag.. Måste få lite energi och sätta igång med de det där ”need to Do” sakerna på min lista. Har kommit igång men tempot skulle ingen kunna påstå är högt. Men bara att kämpa vidare..

image
Råkade ju köpa Coca-Cola light igår istället för regular och tänkte ge mig ut för att köpa nytt och rätt men kommit fram till att det får duga med light till i morgon. Kanske vänjer mig och övergår till light, vem vet. Det skulle i alla fall vara nyttigare. Jag undrar förresten hur det går för Coca-Cola Green som lanserades för ett tag sedan. Fel beslut att lansera den och tror inte att den gått/går bra. Men jag har ju haft fel förr, tex senast igår när jag bergsäkert påstod att Måns inte skulle vinna. Så Coca-Cola Green är säkert en supersuccé, men det betvivlar jag..

image
Just i dag skulle jag helst kryps upp i en sådan här och bara slappa och läsa men sv två anledningsr går inte det;
1. Har inget sådant ställe att kryps upp i
3. Har heller inte tid

image
Lite tid, med betoning på lite, fick nog Måns att smälta vinsten & sova mellan alla intervjuer, gratulationer och efterfest, innan det var dags att flyga hem till Stockholm i dag. Han lär nog vara rätt så trött ikväll och nästan känns sig ”tom” när han väl är hemma och släpper ner bagaget i hallen. Packar upp gör han nog i morgon:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.