Att fotografera..

image
Önskar jag vore lika bra som tex Jonas Borg på att fotografera. Det är han som tagit den här underbara bilden och som vi fått lov att använda som startsidans huvudbild på en hemsida vi håller på med. Tack för det #jonasborg
Nu är ju inte jag fotograf och dessutom inte ens speciellt bra även för att vara en riktig amatör. Men det får jag helt enkelt fortsätta att träna på för att fotografera är något jag tycker är superkul.

Bara att träna på helt enkelt så kanske man kan bli lite bra på det i bästa fall.

Hemsidan är det en hel del jobb kvar med och Alexander som jobbade på den byrå från Trollhättan vi använt har slutat. Måste ta ny kontakt med honom och se var han landar och om han kan hjälpa mig att få klart sidan. För mig är relationen med samarbetspartners superviktig. Utan Alexander blir det liksom ett helt nytt läge.

Nog om Alexander och över till Alcazar. Har ju inte direkt haft vägarna förbi Göteborg men nu när de kommer köra på Börsen bara måste jag se till att gå och se deras show Disco Defenfers. Tror man kommer vara full av energi och glad i flera dagar efter man sett den..

Så upp på To Do listan;
1. Alexander
2. Alcazar

Nu ljudbok och sedan skönhetssömn:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.