Udda inköp..

Är hemma sedan någon timme från shopping besöket i La Canada. Mat till kvällen, några flaskor Cava, rosevin mm är inköpt så att jag är redo för besöket av Cissi D som kommer på måndag. Redo att berätta om det minst sagt udda inköpet är jag däremot inte. Det får jag behålla för mig själv ett tag till.

Galgar i massor är däremot nu oxå inköpta så i eftermiddag/kväll ska varenda Box vara tom och allt upphängt, snyggt & prydligt.

Kommer så klart inte missa Melodifestivalen. Vi har ju en alldeles underbar förmåga i Sverige att tro att vi ska vinna varje år. Detta helt utan hänsyn till vilket bidrag vi skickar. Jag tror inte att Måns kommer att vinna men det är verkligen inte hela världen. Tycker det viktiga är att det känns om han hittat sig själv och det är viktigare än alla segrar i tävlingar. Tror han kommer få en hyfsad placering så att han åtminstone kommer bli jagad av halva media Sverige för sin usla placering. Ska hur som helst bli kul att se det i kväll, har noll koll på vilka övriga bidrag det är som är med. Har oxå kommit på att jag anklagat stackars Måns för hans geografi kunskaper eftersom han pratade om Australiens bidrag. Nu är det jag som får ta tillbaka det för Australien är tydligen med har jag läst någonstans.

Gjorde det ju officiellt att Daniel börjar jobba med oss efter sommaren. Jag önskar att jag hade haft möjligheten att anställa alla som ville men det går ju tyvärr inte..
Så synd om det som en gång var en arbetsplats med motgångar och framgångar, bra & dåliga dagar som på alla arbetsplatser. Men det som fanns var glädje & stolthet över sitt företag och inte som i dag härskarteknik, rädsla & nedbrytning. Det gör ont..

Kram

En reaktion på ”Udda inköp..”

  1. Fina Eva, vi är nog många som önskar att du kunde anställa oss alla! <3 Grattis till både dig och Daniel! <3 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.