Eurovision time..

image
Dags för årets, kanske, svenska besvikelse dvs att vi inte vinner och klagar på hur alla öststater bara röstar på varandra osv. Hört den förut? Håller hur som helst alla mina tummar för Måns ikväll & hoppas, men tror inte, att han vinner.

Varmt är bara förnamnet i dag och ikväll, altandörrar öppna åt alla håll och kanter för att skapa korsdrag som inte finns. Kommer gå åt mycket Coca-Cola ikväll. Karisma är väldigt intresserad av Coca-Cola, men har ju lärt mig att socker är farligt för hundar så hon får förbli nyfiken. Annars är hon rätt lik mig i övrigt oxå, hon är ju 100 gånger sötare förstås men;
1. Envis som synden
2. Morgontrött
3. Kräsen när det gäller mat
Ja, sedan är det en annan sak som skiljer markant oxå. Jag hoppar inte upp på okända män ute på gatan och försöker få kontakt.
Behov av ordentlig uppfostran? Svar: Ja.
Måste kolla upp någon hundtränare av något slag, typ Cesar Milan.. Inte så att hon tror att hon är paktens ledare men om hon är på sitt envisa humör så är hon..

Har packat upp alla galgar, i morgon förmiddag ska kläderna packas upp. I morgon söndag måste jag vara supereffektiv för i dag blev det lite för lite gjort. Inte så kul för Cissi D om jag ska hålla på och jobba och fixa varje dag när hon är här. Nu dags att lyssna på 27 bidrag i Eurovision. Återkommer väl och klagar lite sen:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.