Det är tur man har fel i bland..

image
Eller hur? Det trodde jag faktiskt inte, att Sverige skulle vinna alltså. Klart imponerad av Måns & hans proffsiga framträdande ikväll så han var verkligen värd den segern till 100%
Måste dessvärre erkänna att jag missade hälften av bidragen för jag somnade men vaknade lagom till omröstningen. Så kan med andra ord inte vara helt säker på att det var min favoritlåt som vann. Missade både Ryssland & Italien.. Men Australien hann jag med innan jag slumrade till och den tyckte jag var rätt bra men allt sammsntaget var Måns bättre. Så nu kan man vara en stolt svensk igen ett tag framöver. För Måns fortsatta karriär var det här verkligen det bästa som kunde hända.
Hade räckt med att komma Topp tre för att kunna bygga vidare men det blir så mycket lättare för honom nu när han vann. Hoppas att han förvaltar sitt pund väl som man sa förr i tiden.

image
I övrigt måste jag erkänna att jag går omkörning och är lite nervös. Är ju inte den enda deltagaren i engångsprojektet X och nu har vissa börjat få feedback på Sins bidrag. En del har fått bra och ändra mindre bra utlåtanden. Så snart är det väl min tur att få feedback, hjälp mig att hålla tummarna att det är någorlunda positivt så jag inte måste göra om allt i rekordfart. Det kommer inte bli lätt att få in i kalendern. Men måste det så
är det bara att se till att lösa det. Allt brukar ordna sig på något sätt. Peppar Peppar ta i trä..

Nej nu dags att sova med segerns sötma på läpparna – heja Sverige & Grrattis Måns!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.