Marbellas alla mini Ullared..

image
Är det något det finns en hel del av här så är det små små mini Ullared. På världens minsta ytor får dom in hur mycket som helst. Massor är ”made in Taiwan” och vad man brukar kalla skräp men i bland kan man göra riktiga fynd.
Som i dag tex, passerade på väg till middagen just en sådan butik.

image
För 110 kronor inhandlades dessa blommiga somriga ”sneakers” och ett fint rosa nagellack. Är förvisso inte 25 men jag har bestämt att jag kan ha blommiga sneakers till mina vita klänningar i sommar oavsett ålder.
Det är inte alltid man har lust att ha sandaler eller high heels och dessutom säger årets mode att man kan ha sneakers till allt.

image

Middag i de kulörta lampornas sken på Mama Angelas, kom aldrig iväg dit härom kvällen.
Alltid lika trevligt och framför allt gott. Åt deras underbara carpaccio till förrätt och sedan en wienerschnitzel för jag var så hungrig. Det är jag inte längre:)

Av massa olika omständigheter blev det inget besök på La Canada igår. Det ska det bli i morgon istället. Hämtade ytterligare lite grejer på kontoret så nu är det bara en box och en kartong kvar. Viktigast på inköpslistan i morgon = galgar. Sedan är det bara att sätta igång och hänga upp:)

Nu ska jag kolla hur det gick för Måns, antar att han klarade att ta sig till final..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.