Måns & Stadshuset..

image
Lördagskvällen & Sveriges heder räddad tack vare Måns Z som gick till final. Såg det inte men läste att det tydligen var någon miss av något slag. Den hoppas vi inte kommer i repris på lördag utan att allt går bra & att Måns får en bra placering. Tycker att hans enkla kläder känns befriande och helt rätt i tiden, så borta är Farbror Måns..

image
Apropå galor och andra större tillställningar. Har ju förmånen att få gå på ett bröllop i år igen. Eftersom det inte är förrän 29/8 har jag inte kommit till planeringen av min klädsel. Meneder har bruden gjort det vet jag. Hur som helst, visste ni att om man bär en röd klänning på ett bröllop så innebär det enligt kläd & färg koden att man haft en affär med brudgummen? Det visste inte jag när jag för sisådär 10 år sedan var på bröllop i just precis en röd klänning. Jag hoppas att det inte var:
1. Så många som kände till den urgamla koden.
2. Gick omkring och trodde att jag haft en affär med den stackars brudgummen för det kan jag garantera att vi definitivt aldrig haft.
Jag vet inte hur aktuell den gamla koden är men ruskar ingenting och kommer definitivt inte ha röd klänning den 29/8:) Just in case..

image
När jag nu är inne på ordning och reda i mina garderober ska jag passa på att slinka in på Zara Home i morgon och köpa några korgar att ha i garderoben. En för sjalar, En för bikinis mm så att ordningen blir oslagbar och jag själv nästan chockad över strukturen och hur lätt det kommer att bli att hitta allt..

Nu ljudbok en kortis sedan skönhetssömnen.. Den behövs:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.