Check.,.

image
I dag har jag fått undan en del sk surdegar, så skönt. Ännu skönare att kunna lämna över ett gäng grejer i morgon till Polina. Sedan kommer hon få hjälpa till med översättning mm på Lotus oxå. Avlastning = underbart ❤️
Nu tog orken slut så en paus är precis vad jag behöver. Ska kolla upp vilket datum jag ska flyga till Stockholm oxå, beror lite på flygpriserna, är ju lite flexibel i alla fall.

image
Hittade precis Karisma i sängen som passat på att ta en paus. Hon har fart runt lite i dag & skaffat sig lite av en ”rockers” frisyr:)
Får ta och snygga till henne lite sen:) Har även bytt lås idag. De lås vi hade är som till en hotell dörr, ni vet ett elektroniskt kort. Kan ju kopieras hur lätt som helst så nu är det ett vanligt säkert nyckellås installerat. Känns mycket tryggare.

image
I morgon innan mötet med Polina är det dags för en tur till La Canada. Ett shoppingcenter som är hur stort som helst med en matbutik dom är hur stor som helst. I matvarubutiken säljer de till och med diskmaskiner mm mm så ni kan fatta hur stor den är.
Det är till den jag ska. Bunkra upp med läsk, mat och GALGAR. Måste få ordning nu så att alla boxar är uppackade och allt hänger i ordning. Hatar när jag måste leta efter just de där byxorna eller vad det nu kan vara. Har ju fått ordning på Badrumsskåpen så nu bara garderoberna kvar sedan är jag nöjd. Har kommit över mitt utspel igår när jag pga vattenskadan omgående skulle sälja och flytta. Orkar inte ens tänka tanken att flytta igen på ett tag när jag känner efter..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.