Bergsaltanen..

image
Det återstår lite detaljer för att få bergsaltanen färdig. Någon mer palm, krukor till växterna är ett exempel som är lätt och snabbt fixat. Måste bara få tid att åka till Handelsträdgården. Tror jag hoppar över att ta med Laura den här gången, så att jag kan botanisera i lite mer lugn och ro utan andan i halsen:) Behövs kanske två palmer och några krukor så det ska jag väl klara själv.

image
Sedan behövs 2-3 brickbord, gärna i någon slags marockansk stil men de måste tåla att stå ute året runt. Finns en butik bort mot San Pedro som har en massa sådant, får ta ett besök dit vid tillfälle.
image
Ett gäng ljuslyktor behövs oxå eftersom bergsaltanen främst kommer användas på kvällarna. Det finns det ju ett enormt utbud av så det ska inte heller vara svårt att hitta. Sedan är Bergsaltanen verkligen en riktigt underbar oas att njuta av.

Apropå njuta..
image
Om jag hinner med och får gjort allt jag föresatt mig den här veckan kan det vara värt en belöning i form av en middag på Villa Tiberio på lördag kväll. Så god mat!

image
Det är inte bara maten som lockar utan även miljön. Den enda i sitt slag i Marbella med all växtlighet, statyer & fontäner. Nästan som en resa någon annanstans eller till det antika Rom. Alla staty och fontäner är tillverkade och transporterade från Italien. Lovar att ta ett gäng bilder om jag hamnar där på lördag. Magiskt är ordet..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.